Guide til bonus hos bettingselskaber

8. december 2020

Betalt indhold

Stort set samtlige online bookmakere tilbyder en eller anden form for velkomstbonus, når du opretter dig som ny kunde på deres site, så i det følgende har vi udvalgt lidt vigtig information som er værd at vide inden man opretter sig på et betting site.

Som sagt tilbyder stort set samtlige online bookmakere en eller anden form for velkomstbonus, hvilket oftest vil tage form af en såkaldt indbetalingsbonus. Enkelte betting sites tilbyder dog også velkomstbonusser uden krav om indbetaling, såkaldte bonusser uden indbetaling. Der er ikke mange bookmakere som giver dig en bonus uden indbetaling, men du kan godt finde nogle bookmakere som giver dig denne ekstraordinære bonus.

Du skal være opmærksom på når du får en bonus, om det er en bonus uden indbetaling eller en indbetalingsbonus, at der som regel vil være et omsætningskrav eller gennemspilningskrav. Et omsætningskrav går ud på at man skal gennemspille de penge man har fået i bonus et hvis antal gange. Det varierer for hver side hvor højt omsætningskravet er, og jo lavere det er desto bedre er det for dig, da du hurtigere kan have “rigtige” penge og ikke bare bonuspenge. Når du har omsat dine bonuspenge nok gange, kan du vælge at få dem udbetalt til dit kort eller NemKonto, eller du kan vælge at spille videre og se om du kunne være heldig at vinde flere penge.

Udvalgte typer af forskellige bonusser hos betting sider

Velkomstbonus: Denne bonus er som navnet antyder end bonus du får som velkomstgave, når du opretter dig på et nyt betting site. Velkomstbonusser kan tage form af flere forskellige bonus typer, hvor indbetalingsbonusser og free bets er de mest hyppige former for velkomstbonusser.

Indbetalingsbonus: Den mest hyppige form for bonus er indbetalingsbonussen, hvor at du ved indbetaling får en bonus svarende til værdien på din indbetaling. De fleste indbetalingsbonusser vil være på 100%, hvilket vil sige at bonussen svarer til værdien af din indbetaling. Du vil dog også opleve både lavere og højere procentsatser end 100%. Indbetalingsbonusser kommer både som velkomstbonusser og som en del af loyalitetsprogrammer og andre kampagner.

Free bet (gratis væddemål): Denne form for bonus ser du ofte på betting sites, som tilbyder et gratis væddemål som du kan placerer på enten en bestemt kamp eller begivenhed, eller som du frit kan råde over og derved placerer på den kamp eller begivenhed du finder interessant. Free bet kommer både som velkomstbonusser og som en del af loyalitetsprogrammer og kampagner.

Hævet odds: Det er ikke en bonus man ser ofte, men man kan godt falde over den en gang imellem. Hævet odds er at bookmakeren giver dig et forbedret odds på en bestemt kamp. Det kan være at FCK møder FCM og bookmakeren har hævet oddsen på FCM med 5 gange. Denne form for bonus finder du oftest som en del af loyalitetsprogrammer og andre former for kampagner, hvor bettings sites belønner deres tilbagevendende spillere. Bonussen fås dog også som en velkomstbonus.

Find mere information og de bedste bonusser

Hvis du vil have den bedste start, eller måske bare et godt tilbud på en ny betting side, kan det give mening for dig at grundigt tjekke alle siderne. Hvilke sider skal du så vælge?

Vi anbefaler klart at du tager et betting site som har dansk licens, da det gør du er mere sikker som kunde og ikke skal betale skat af dine eventuelle gevinster. Hvis der skulle ske noget hvor du mener du bliver snydt, kan du altid kontakte spillemyndighederne, som formentlig vil tjekke op på din sag. Hvis du vælger en side uden dansk licens, skal du betale skat af dine gevinster og du får ingen hjælp fra spillemyndighederne.

Det er dog vigtigt at understrege at der intet ulovligt er ved at spille på et betting site uden dansk licens, så længe du sørger for at betale skat af dine gevinster.


SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+