De bedste fodboldspillere i 2021

16. september 2021

Betalt indhold

Fodbold i 2021 har været en fest, ikke mindst her i Danmark, hvor vores landshold startede ud med en gyser, inden de begyndte at vinde stort og sluttede af med en spændende semifinale.

Hvis du også er blevet grebet af sporten (eller hele tiden har været det), så skal du se denne liste over de bedste fodboldspillere i år. Som i de fleste slags sport, så har spillerne chancen for at være vigtige roller på deres hold. Selvom der er andre sportsgrene, såsom poker eller skak, hvor spillerne skal vise deres evne i liveevents og konkurrencer uden et team de kan støtte sig op af, så er der dog noget der aldrig ændrer sig. Nemlig at der hvert år er spiller der skiller sig ud fra resten. Bare se her.

De nye

Virgil van Dijk
Han spillede en vigtig rolle under Premier League i 2020, og hollænderen van Dijk har også stor indflydelse udenfor banen, hvor hele Liverpool som klub har fået et løft. Forsvarerne er i øjeblikket skadet, men vi satser på et stort comeback.

Erling Haaland
Haaland er en norsk angriber, som i øjeblikket spiller for Dortmund. Han har haft forrygende sæsoner i både 2020 og 2021, og vi anser ham for at være et af de helt lysende talenter. Haaland, der er 21 år gammel, har masser af muligheder for at nå op i liga med f.eks. Rooney, Kane og Ronaldo.

Kylian Mbappe
Mbappe ligger lidt i grænselandet mellem at være ”ny” og være en klassiker, for den franske spiller har helt klart cementeret sig som en af de store indenfor de seneste år. Mbappe er dog stadig kun 22 år, så der er masser af muligheder for at se videre udvikling og sandsynligvis en rejse helt til tops.

Klassikerne

Vi må selvfølgelig også tage de store stjerner med, som år efter år indkasserer de største lønsedler og nyder stjernestatus i hele verden.

Lionel Messi
Ingen over, ingen under. Messi har været en stabil og vedvarende fænomenal spiller. Han har praktisk talt været den, der har haft den største indflydelse på F.C. Barcelona, og derfor kom det selvfølgelig også som et chok da han måtte ende med at forlade klubben tidligere i år. Der er dog ingen som Messi, og forhåbentligt har han stadig planer om at fortsætte karrieren lidt endnu.

Christiano Ronaldo
Ronaldo og Messi har i mange år ligget i en ping-pong om at være bedste spiller, men Ronaldo har uden tvivl også et uforligneligt talent. Han er, ligesom Messi, en veteran på 36 år, men har stadig et yderst stærkt spil. På trods af, at han er faldet lidt bagud på det seneste i fodbold, så har han dog stadig et stærkt international brand.

Neymar
Neymar er også en af de yderst kendte internationale spillere. Han havde sin debut da han var bare 17 år gammel, og som 29-årig anses han for at være en af de bedste spillere i verden. Han spiller lige nu for Paris Saint-Germain og har stadig mange gode år tilbage som spiller.

Harry Kane
På trods af, at Kane ikke formåede at få trukket England hele vejen til at blive EM-mestre, så er han dog stadig en af de bedste spillere i historien. Der er ingen tvivl om hans store talent og han har gang på gang afvist kritikere ved at levere stabile, gode sæsoner.

Robert Lewandowski
Endelig, så har vi Lewandowski, der ofte er overset blandt de store internationale fodboldspillere. Han er bestemt en af de bedste angribere lige nu, og har bl.a. vundet European Footballer of the Year og FIFAs Player of the Year. Der er ingen tvivl om, at denne erfarne målscorer ligger i toppen.

Der er naturligvis mange andre spillere der nyder stor succes, og selv hjemme her i Danmark, er der pludselig kommet større international opmærksomhed på vores dygtige unge landshold (som selvfølgelig også har en af verdens bedste målmænd, Schmeichel).