AaB-nyheder

Officiel Twitter

#SuperAaB

4-1-sejr til AaB’s U/17 Ligahold

AaB vandt i går 4-1 på hjemmebane over Esbjerg fB i U/17 Ligaen.

Læs mere: https://bit.ly/3sH3Ouh

#AaB #SuperAaB #HeleNordjyllandsHold #sldk

Sander og U/17-landsholdet tabte EM-åbningskamp

Theo Sander fik fuld spilletid, da Danmarks U/17-landshold i går tabte 2-1 til Sverige i første kamp ved EM-slutrunden i Israel.

Læs mere: https://bit.ly/3PpsYr0

#AaB #SuperAaB #HeleNordjyllandsHold #sldk

Først lokker #brøndby Kusk frem i et pres (åbenlyst han ikke er wingback & glemmer bagrummet), flytter bolden modsat til Tshiembe. @SimonHedlund19 løber bredt i siderummet - og dræber AaB med et dybdeløb på Tshiembes fremragende gennembrudsaflevering.

#sldk #aabbif #superaab

.. Som at se undertegnet løbet fra bagenden at bussen og helt op foran, når der på aways var Happy Hour på øl, henover Vejlefjordbroen 🍺 🏃🏼‍♂️💨

🎶VEJLE FJORD, VEJLE FJORD, VEJLE FOOOOORD🎶

#SuperAaB #SuperBilligeØl

Theo Sander starter inde for U17-landsholdet imod Sverige i første gruppekamp🔥

Kampen starter kl. 16:30 og kan ses på DRTV og DR2📺 #SuperAaB

Top-3 grafen er klart min yndlingsgraf. FCK og FCM har været sikre hele foråret men undervejs har både #broendby, #SuperAaB og Silkeborg IF været favoritter til de bronzemedaljer som SIF endte med at vinde.

(2/4)

Alle mand til København!

På søndag gæster AaB Parken og FC København i sidste runde af Mesterskabsspillet, og da der forventes flere end 400 AaB-fans til opgøret, får AaB-tilhængerne plads bag mål.

Læs mere: https://bit.ly/3Lr1JJf

#AaB #SuperAaB #HeleNordjyllandsHold #sldk

Fanzonen bød i søndags blandt andet på finalen i Spar Nords FIFA-turnering, der blev indledt i Spar Nord Østeraa i marts. William Juul Giessing vandt finalen over Nicklas Poulsen, og efter kampen var der præmier til begge finalister.
#AaB #SuperAaB #HeleNordjyllandsHold #sldk

Donavan Bagou, 18-årig angriber fra FCM, ser ud til at være første sommeroprustning til AaB Akademiet, som det også står på Nordjyske i dag. Han er gået lidt i stå på U19, men scorede 16 mål i U17-ligaen i 20/21-sæsonen.

Oscar Fraulo nævnes i samme ombæring. #SuperAaB #fcmdk

PRIP PÅ BLOKKEN I TYSK STORKLUB

Efter en stærk sæson for AaB har Louka Prip tiltrukket en del interesse. Ifølge vores kilder holder Schalke 04 og andre tyske klubber skarpt øje med den 24-årige offensivspiller.

#sldk #transferdk #SuperAaB

Hent flere