Kommende Vejle-kampe

Seneste Vejle-kampe

Officiel Twitter

Den talentfulde midtbanespiller Tobias Lauritsen har sat sin signatur på en kontrakt, gældende til sommeren 2027. Læs hele pressemeddelelsen: https://vejle-boldklub.dk/vejle-boldklub-forlaenger-med-tobias-lauritsen/ #VejleB #sldk

- 11 mod 11 mod Midtjylland er hårdt for så ikke at tale om 10 mod 11, konstaterede Ivan Prelec tørt efter kampen. Trænerkommentarer fra Prelec og Thomasberg: https://vejle-boldklub.dk/prelec-en-lige-kamp-til-1-0-maalet/ #VejleB #sldk

Marius Elvius, der spillede sine første minutter i foråret mod FCM, ærgrede sig over midtjyderne første scoring efter næsten 70 minutter, som blev afgørende for, at de undertallige vejlensere ikke kunne holde topholdet stangen. Interview: https://vejle-boldklub.dk/elvius-efter-nederlag-svaert-efter-1-0/ #VejleB #sldk

I næsten en hel halvleg så alting ganske lyst ud på Heden for VB’s trængte bundhold, der ikke havde det store besvær med at holde et noget sløvt ulvekobbel stangen. Hele referatet: https://vejle-boldklub.dk/ti-traette-vb-ere-tabte-til-topholdet/ #VejleB #sldk #fcmvb