Gratis spiltips til sports betting

14. januar 2022

Betalt indhold

Sports platformen Tipya har altid haft som hovedopgave at tilbyde gratis oddstips og forudsigelser på kampe i alverdens sportsgrene.

Ambitionen om at kunne levere gratis spilfiduser har længe været en klar mission, hvorfor du på platformen kan finde gode eksperttips på blandt andet fodbold, tennis, basketball og flere.

Odds tipsters konkurrerer hver dag i gratis betting konkurrencer, hvor der spilles om pengepræmier. Du kan derfor altid være sikker på at alle spillere kun vil offentliggøre sine bedste spiltips. Alle betting tips kan tilgås gratis, så du kan lade dig inspirere, når du skal spille din næste odds kupon.

Dagens oddstips

Tipya er i dag et betting fællesskab der betragtes som en pålidelig side for sportsvæddemål, hvor mange odds specialister og tipsters arbejder for siden dagligt.

For at tipsters kan finde de bedste vinderspil og tilbyde de bedste odds, har brugerne en teknik der er baseret på statistik, sandsynligheder, historie og mange andre supplerende elementer omkring sportsnyheder.

Uanset om der er tale om en Champions League kamp, en ATP-tenniskamp eller en NBA kamp i USA, dækker en erfaren og specialiseret tipper ligaen. Det vil af samme grund være en god idé at se de gratis oddstips, hvis du ikke selv er en betting ekspert.

Fodbold tips

Det er nok ikke nogen overraskelse for nogen, at fodbold er den mest populære sportsgren i Danmark. Det samme gælder, når man ser antallet af fodbold tips på nettet. Hos Tipya er over 80% af tilføjede tips netop fodbold tips, som alle er helt gratis. Forskellige fodboldeksperter tilføjer hver dag mellem 300-800 tips på fodbold, hvor blandt andet Superligaen, Premier League, LaLiga, Serie A og Bundesligaen er de mest populære ligaer. Der er dog også et hav af fodbold tips på mindre ligaer som den amerikanske MLS, den danske 1. division og mange flere. Tippere hos Tipya tilbyder gratis fodbold tips hver dag, så du ikke selv skal lave dine odds analyser.

Er du selv en fodboldekspert bør du forsøge at vinde pengepræmier ved at tilføje dine tips hos Tipya. Der bliver hvert år uddelt pengepræmier for mere end 50.000 DKK i gratis tipster konkurrencer på platformen. Ønsker du lidt ekstra lommepenge kan du oprette en gratis bruger, og du skal aldrig have dankortet op ad lommen.

Se også: Holger Rune næste kamp


SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+