Gå ikke glip af en eneste kamp til VM-fodbold

10. august 2022

VM skydes i gang den 20. november 2022, og det danske landshold er klar til at vise, hvad de har at byde på.

Sidste år blev hele Danmark ramt af fodboldfeber, da de rød-hvide spillere nåede hele vejen til EM-semifinalen. Derfor er forventningerne også store igen i år. Få her et overblik over kampprogrammet, og hvor kampene kan ses. Så er du klar til VM 2022.

Hvor kan man se VM i fodbold live?

I Danmark har DR1 og TV2 rettighederne til at sende VM, og det er her kampene kan ses fra stuerne. Det vil variere fra kamp til kamp, hvilken kanal der sender, og derfor er det godt med et overblik over, hvordan man kan se vm 2022 live. På spilxperten.dk kan du se hele kampprogrammet, så du ikke misser en eneste kamp. Vil du ikke se hver eneste fodboldkamp fra stuen, er der også mulighed for at tage vennerne med ned på en sportsbar eller finde et storskærmsevents rundt i hele landet, hvor kampene også bliver sendt live.

Forventninger til det danske landshold under VM 2022

Efter den store EM-succes sidste år, er forventninger store til det kommende VM. Da Danmark er i gruppe D sammen med Tunesien, Australien og Frankrig, er forventningen som minimum, at holdet går videre til ottendedelsfinalerne. Man går videre til ottendedelsfinalerne, hvis man enten har fået en første- eller en andenplads i gruppen. Dermed skal Danmark som minimum slå Tunesien og Australien, hvis de vil være sikre på at komme videre i turneringen.

Håbet er dog, at Danmark også kan slå de forsvarende verdensmestre, Frankring, da det med stor sandsynlighed vil kunne give Danmark en førsteplads i gruppen. Dermed vil ottendedelsfinalen være mod det hold, der har fået en andenplads i gruppe C, og det betyder, at de med størst sandsynlighed vil undgå at møde Argentina, som er favorit i den gruppe.

Dog er det aldrig til at vide, hvordan en kamp vil gå. Nogle gange er det de små hold, der overrasker, og de store hold, der fejler – så det kan ikke blive andet en spændende at følge med i VM i år.

Skab din egen fodboldfest hjemme i stuen

Så længe du har et fjernsyn og har adgang til DR1 og TV2, har du alle muligheder for at skabe din egen fodboldfest. Inviter nogle venner over, find nogle snacks frem og byd eventuelt på en øl – så er festen i hus. Det vil kun gøre fodboldfeberen endnu større og kampene endnu mere underholdende. Landsholdet har brug for støtte – så hep på dem fra stuen med dine gode venner eller familien!