Mesterbold.dk – vælg den rette bookmaker med dansk licens

15. august 2023

Med alverdens sportsgrene og sportsbegivenheder rundt om i verden er der næsten ikke et minut, hvor der ikke spilles en eller anden form for sport.

Men med alverdens sportsgrene og sportsbegivenheder står valget af den perfekte bookmaker med dansk licens som en afgørende, men også forvirrende beslutning for nye spillere. Markedet er fyldt med en masse gode bookmakere, som med hver deres fordele og funktioner kæmper om din interesse. Men i stedet for, at de kæmper om din interesse, kan du selv vælge den rette udbyder ud fra et par overvejelser nemt og enkelt.

Læs anmeldelser og undersøg omdømme

Som noget af det første bør du undersøge hver bookmakers anmeldelser, licenser og omdømme, før du træffer en endelig beslutning. Du kan læse om andre spilleres oplevelser hos hver enkelt bookmaker, hvilket giver en god indikation af, hvad andre spillere mener en bestemt bookmakers fordele og ulemper er. Disse anmeldelser kan du læse om på Trustpilot og Google. Du kan også tjekke hvert enkel bookmakers profil på sociale medier og læse kommentarsporene på forskellige opslag. Og når du skal undersøge, om hver enkel bookmaker har licens, kan du tjekke licens og tilladelse gennem Spillemyndighedens hjemmeside eller ud fra udbydernes egen hjemmeside.

Udbud af sportsgrene, odds og bonusser

Udbuddet af sportsgrene, odds og bonusser hos en bookmaker med dansk licens er også vigtige faktorer at overveje. Det er vigtigt at undersøge, om de sportsgrene, som du kan lide, er på platformen, og om du kan odds på mange forskellige ting inden for hver sportsgren, såsom fodbold og fodboldkampens vinder, fodboldkampens topscorer, udenlandske klubber, danske klubber, det danske landshold osv. Ligeledes bør du undersøge, om der er nogle spændende bonusser at modtage ved hver enkelt bookmaker, som kan gøre det sjovere at komme i gang. Det kan være en velkomstbonus i form af en pengegave, som gør, at du f.eks. kan have 100 kr. at spille for til en start.

Mobiloplevelse og app

En sidste ting at undersøge er, om hver enkel bookmaker har en god mobilapp, som gør det nemt og enkelt at oddse på kampe, sportsgrene, turneringer osv. Dermed slipper du for at trække computeren frem hjemme i stuen, når du vil lægge et odds før, under og efter en sportsbegivenhed. På den anden side vil det også være nemmere at oddse fra en mobiltelefon, når du eksempelvis står på et fodboldstadion og vil oddse på den fodboldkamp, du ser. Det er dog vigtigt, at en udbyder har en god app, som er nem at navigere rundt på, som har et flot design, som udbyder mange spændende odds og lignende.