Få en uforglemmelig fodboldtur til England

3. oktober 2023

Hvis du er stor fodboldfan, drømmer du nok som mange andre om at tage til England og opleve verdens bedste liga på tæt hånd.

Vi vil i denne artikel kigge på hvordan du kan få en uforglemmelig tur, og anbefale hvad du kan opleve.

Hvilke stadioner er et besøg værd?

Hvis du som mere generel fodboldfan ønsker at se engelsk fodbold og ikke har et bestemt hold du ønsker at tage ned og se, kan vi komme med disse anbefalinger:

Elland Road (Leeds United): Elland Road er et stadion, der er kendt for deres gode atmosfære og meget trofaste fans. Selvom de billetter med bedste pladser er dyre i forhold til andre hold i Championship, vil vi stadig klart anbefale at tage en tur på Elland Road. Hold specielt øje med om de har kampe mod Milwall FC, da det er nogle af deres helt store rivaler og der ofte er endnu mere tænding i kampene og endnu bedre stemning på tribunerne.

Loftus Road (Queens Park Rangers): Endnu et stadion, der på trods af at holdet spiller i andenbedste række i England, er kendt for deres fantastiske stemning. Ofte med de mindre hold i England, kan du få den helt unikke oplevelse, at sidde helt tæt på banen hvis du bestiller de rigtige billetter. Og det er ingen undtagelse for Loftus Road, der er specielt kendt for at man sidder utrolig tæt på banen på de nederste rækker.

Selhurst Park Stadium (Crystal Palace): Selhurst Park Stadium er endnu et stadion, der er kendt for en af de bedste atmosfære på kampdage i Premier League. Dette stadion er meget historisk, da det blev opført helt tilbage i 1924.

Få hjælp til planlægning

Hvis du gerne vil af sted, men er lidt i tvivl om bookingen af hele ferien, som inkluderer både hotel, fly og kampbilletter. Så kan du roligt tage ind og besøge Billige-fodboldrejser.dk. Her kan du skrive til deres support, og få skræddersyet en pakkerejse med lige præcis de kampe du ønsker at se. Det vil sige du kan altså helt selv vælge hvilke kampe du vil se, hvis du vil se mere end en kamp på din tur.

Få hjælp til finansiering af din drømmetur

Og hvis du synes det er lige lovlig mange penge at bruge på en fodboldtur, eller bare har brug for hjælp til at finansiere den, har vi en god løsning. Hos GOLoan kan du finde mange tilbud på lån med straks udbetaling, så du kan bekymre dig lidt mindre om finansieringen af din drømmetur til England.